Praktijkwerkwijze

Tropische Bladeren 2

Voordat we met het behandeltraject beginnen, maken we kennis met elkaar via de telefoon, Zoom of live in de praktijk. Daarna volgt de behandelovereenkomst. Die kan je hier vast doorlezen en downloaden.

Aansprakelijkheid: Zoals bij elke therapie of medische handeling valt het niet te garanderen dat je klacht volledig te verhelpen is. Het zelfgenezend vermogen van iemand wordt sterk geactiveerd met hopelijk een goed resultaat. Je blijft zelf altijd verantwoordelijk voor je gezondheid en het voortzetten van jouw medische behandeling en zorg.

Je hebt geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Wanneer je klacht hiervoor aanleiding geeft, kan het zijn dat ik contact zoek met de huisarts. Dit gaat altijd in overleg met jou.

 

Bij verhindering: Soms ontkom je er niet aan om een afspraak af te zeggen. Dan graag zo vlot mogelijk telefonisch of via Whatsapp / Signal doorgeven.

Je hebt een klacht. En wat dan? De beroepsvereniging VBAG helpt je hierbij. Op deze pagina vind je meer informatie. (Pagina opent in een nieuw venster).