Over mij

Tropische Bladeren 2

Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben op het gebied van marketing en communicatie werd het voor mij steeds duidelijker dat ik hierin vastliep. Steeds moe en ik kreeg allerlei gezondheidsklachten. Het kostte me veel moeite om mijn werk te kunnen doen. Op een gegeven moment durfde ik eindelijk te voelen en zeggen wat ik heel graag wilde, namelijk mij omscholen naar natuurgeneeskundige. Na verschillende opleidingen waaronder poly-energetische therapie en touch-of-matrix heb ik de stap gezet naar het op een professionele manier bezig zijn met holistische therapie.

 

Ik vind het heel belangrijk om op een effectieve en vlotte manier het gewenste resultaat te bereiken, Het werken als natuurgeneeskundige en het contact met mijn cliënten is iets waar ik van blijf genieten. Belangrijke woorden hierbij zijn respect, samenwerking, interesse en duidelijkheid.

Dertien jaar geleden ben ik met mijn gezin vanuit Amsterdam naar het mooie Maas en Waal verhuisd. Inmiddels hebben mijn man en ik drie kinderen in de leeftijd van 11 tot 20 jaar. We wonen hier met veel plezier en genieten van het buitenleven.