top of page

Chakracursus

Tropische Bladeren 2

Wanneer de energie weer vrij door de chakra’s stroomt, voel je je vol energie en ontspannen. We zijn altijd in beweging en leven is verandering. 

In de cursus behandelen we elke keer een chakra. De eerste keer maak je een persoonlijk plan waarin staat waaraan jij wilt werken tijdens de cursus.  We gaan aan de slag met de volgende onderwerpen:

 

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam. Het chakrasysteem kan je zien als een sleutel tot kennis en geestelijke groei. Ze zijn verbonden met lichamelijke, emotionele en mentale onderwerpen. De verschillende plekken in je lichaam maken je bewust van blokkades en van je kracht. Blokkades in de chakra’s kun je oplossen door meditatie, edelstenen en andere oefeningen. Door het leren over de chakra’s en het te koppelen aan je eigen ervaringen groeit je bewustzijn en komt er verandering.

 

 

 

 

 

Chakra 1 - veiligheid, vertrouwen
Chakra 2 - plezier en genieten
Chakra 3 - weten wat je wil, eigenwaarde
Chakra 4 - liefde geven en ontvangen
Chakra 5 - communicatie en creativiteit
Chakra 6 - intuïtie en plannen maken
Chakra 7 - bewustzijn

 

Investering in jezelf: 175 euro (25 euro per keer). Aan het begin van de cursus te voldoen.
Cursusdata in overleg. De cursus kan ook online gevolgd worden.

Duur: 2,5 uur per keer.

 

Deze cursus valt in de categorie 'persoonlijke ontwikkeling' en komt daarom niet voor vergoeding van de zorgverzekering in aanmerking.

Wil je je aanmelden of heb je vragen?
Stuur dan een e-mail naar majorie@zizi-blu.nl of whatsapp/bel 06 29132732

Wanneer je merkt dat je uit balans raakt, leer je door het gebruik van het chakrasysteem wat je zelf kan doen om de balans weer terug te vinden.

rhythmic-creations-5EdDG-IVI3A-unsplash.
bottom of page